Referenties

Fatty K

Formules & Prijzen

Akoestische Set Beatboxen: 2 x 15′

Live Set Beatboxen: 1 x 45′ à 60′

Nu boeken

Als “beatboxer” maakte Fatty K reeds op zeer jonge leeftijd furore.

Hij werd drie keer na mekaar ongeslagen titelhouder van de Belgische Beatbox Championships, en werd opgemerkt door de VRT. Zo mocht hij 2 seizoenen lang de gesmaakte beatbox ronde voor zijn rekening nemen in het populaire ‘Swingpaleis’, en toerde hij mee met de Donna zomertoer.

 
Daarna ging Fatty K back to the roots, hij ging optreden met de Nederlandse Hiphopper Raw Jawz en dook terug de underground scène in. Hij nam weer deel aan beatboxbattles en werd zo in september 2006 opnieuw Belgisch Kampioen Beatbox. De internationale jury, uit o.a. Duitsland, Zwitserland en Nederland was wild van zijn show en iedereen was unaniem akkoord dat hij tot de wereldtop behoort. Weinigen kunnen zo perfect beats en zang combineren als Fatty K.

Dit unieke talent werd doorheen de jaren natuurlijk ook opgepikt door verschillende media en organisatoren. Hij was o.a. te zien op één, TMF, De laatste show, Fata Morgana, 1000 zonnen, Music for Live, JIMtv (waar hij een wekelijks item outbox had),… . Daarnaast trad hij op in de meest toonaangevende clubs in België, verzorgde hij de podiumwissels op festivals en beatboxte al een paar maal het Sportpaleis plat. Intussen is er ook veel belangstelling vanuit het buitenland, waar hij regelmatig zijn shows doet in clubs en op events. Zo stond Fatty_K op de NightLife Awards in Nederland en stond hij reeds 2 maal op Queensday samen met de grootste wereld-dj’s voor 50.000 uitzinnige Nederlanders in Amsterdam.

Verder gaf hij shows in nationale en international clubs en zalen: AB, Vooruit, Trix, Empire New York, Citylife, Black&White, Mondial… en beatboxte op events als TMF Awards, Coone & The Gang (Sportpaleis), Randy Katana Rhythm of the Drums (Nl), Art for earth, SLAM!BEATS… In 2007 was hij de meest bekeken Belgische artiest op YouTube.Beatbox is hot en wordt meer en meer uit de underground gehaald, bewijs hiervan zijn het toenemend aantal vragen van bedrijven. Zo werkte Fatty_K al shows uit voor Nike, Mobistar, Gouden Gids, Delta Lloyd, Carglass Nederland, Maybelinne, Peugeot, The Phonehouse, VW,…Als geluidstechnieker/producer zit Fatty K ook niet stil in de studio.

Naast zijn werk voor andere artiesten werkt hij aan zijn eerste album. De eerste singel ‘Lonely’ stond reeds enkele weken in de Ultratop Charts en in januari werd de 2de singel ‘Sophisticated’ gereleased. Fatty K is zich meer en meer als artiest/producer aan het manifesteren.Fatty K zal in 2010 ook aantreden met een nieuw concept: ‘Fatty K & Friends’. Samen met een drummer en toetsenist brengt hij een schitterende live set van 1×45 à 60min. Ideaal voor uw festival of event!

Spring naar toolbar