Referenties

Artiesten Carnaval Internationale Artiesten Oktoberfest Puur Hollands

Gebroeders Ko

Formules & Prijzen

TYPE OPTREDEN
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 30′ € 2.995

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Ik heb een toetoetoeter op mijn waterscooter!

De broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de Gebroeders Ko.
Met hun zelf geschreven nummers staan zij al jaren aan de Top in Nederland.
Leuke gezellige muziek maken is hun motto Gebroeders Ko muziek is voor alle leeftijden !!

Verder hebben de Gebroeders Ko al diverse verzamel cd’s en dvd’s  uitgebracht en zijn zij te gast geweest bij diverse tv programma’s :
De Kids Top 20 , De wereld van K3 , At Nick , BZT Show , Jensen , Junior sintfestival , Cliniclowngala , Grote feest van Sinterklaas etc.
Gebroeders KO schrijven alle liedjes voor Joris En Boris flim 2012 en Sinterklaasfilm  Sinterklaas En Het Raadsel Van 5 December 2011.

Ton en Gerard Koopmans wonnen op 11 november 1997 de verkiezing van het carnavalsnummer in Raamsdonksveer waarmee zij een begin maakten met hun carrière
Ton en Gerard werkten beide in de bouw en daar werden ook hun 1e teksten gemaakt en liedjes meegezongen door de bouwvakkers.

Na een bescheiden hitje met het nummer “De Boswandeling” was het met de single “Ik heb een toeter op m’n waterscooter “ prijs en scoorde de Gebroeders Ko  een vette hit in Nederland en vakantievierend Europa en kregen zij Landelijke bekendheid.
Daarna volgden tientallen Top 100 Hits op rij !!

Enkele van hun grootste en bekendste hits:

Toeter op mijn Waterscooter, Dochter van de groentenboer, Wat heb jij een lekker lijf, Ik heb een Boot, Helikopter, enz…

Spring naar toolbar