Referenties

Artiesten Coverbands Senioren Zangeressen

Geena Lisa

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live Concert (Zo was er maar één) 1 x 90′ € 3.500
Live on Tape 1 x 40′ Op aanvraag!
Gastoptreden (Harmonie/Orkest) 6 nummers Op aanvraag!

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

GEENA LISA – Zangeres & Toppresentatrice!

Geena Lisa vormt samen met gitarist/soulmate/copain Chris Van Nauw en keyboardspeler Hans Ijzerman een muzikaal opwindend trio.
Van een intiem concert tot geanimeerd entertainment als het dak eraf mag.
Het akoestisch trio excelleert in beiden!

Geena Lisa maakte in 1995 haar eerste tv-optreden als Betty Joy in de VTM-jongerensoap “Wat nu weer?!”.

In die periode werkte Geena ook veel samen met Bart Peeters. Ze assisteerde hem in de “Liegende doos” en in “NV Peeters” op VTM, daarna was ze ook het Lalala-meisje bij Bart in “Lalala Live”.

In 1997 debuteerde Geena op het grote scherm in de langspeelfilm “Oesje”, naast Kamiel Spiessens.

Na zo’n 5 jaar bij VTM maakte Geena de grote overstap naar de openbare omroep. Daar werd ze omroepster en mocht ze meteen haar opwachting maken in amusementsprogramma’s als “De Notenclub” en als vast panellid in “Het Swingpaleis”.

In 2001 stond ze terug aan de zijde van Bart Peeters. Samen presenteerden ze “De Nationale Test”. 5 weken lang testten ze de natie op zijn i.q., e.q., relaties, seks en geluk.

In de zomer van 2004 sloegen Geena Lisa en Sergio de handen in elkaar en presenteerden ze samen het TV1-programma “Fata Morgana”, dit 3 seizoenen lang. In het 4de seizoen kreeg Geena de assistentie van Steph Goosens.

Spring naar toolbar