Referenties

Acrobatie Animatie

GERMAN WHEEL

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
German Wheel Duo Act 1 x 8′ € 1.100

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Solo-, Duo-, Group Show – De meest geprezen act van 2016, 2017 en 2018!

German Wheel. Boek een wereldkampioen voor uw evenement! Artistiek op het hoogste niveau!
Laura en Boy wonnen beide meerdere malen de gouden medaille bij de Rhönrad Wereldkampioenschappen. Sindsdien staan de atleten op het podium en fascineren ze het publiek over de hele wereld. Hun wedstrijd-oefening is getransformeerd in een sensationele podiumprestatie. Deze show combineert sierlijke en elegante elementen met kracht en spanning. Wees onder de indruk van een sensationele en complete show met ongelooflijk talent. Je publiek ervaart een combinatie van adembenemende tricks, dynamische showelementen en acrobatiek op wereld niveau.

Als u een ruime locatie heeft is de Duo German Wheel Show de perfecte keuze. Het Duo presenteert een artistieke show van extreme bewegingen en balans in het wiel in combinatie met acrobatiek. Een samenspel van geslacht. De mannelijke kracht en elegante vrouw! De artiesten worden dynamisch samengevoegd, ze bewegen samen in één wiel of rollen synchroon in twee wielen. De constante beweging creëert dynamische choreografieën met constant veranderende indrukken. Deze fascinerende high-energy acrobatische show van een professioneel opgeleide artiest zal gegarandeerd indruk maken op uw publiek.

Voor evenementen in grote sporten of beurshallen is de German Wheel Groep Show geschikt. De wereldkampioen Duo wordt vergezeld door elegante turnsters die ze zelf opleiden. Betoverende beelden ontstaan wanneer meerdere raderen synchroon rollen.

Indien er minder ruimte beschikbaar is kan een Solo show uitkomst bieden.
Met slechts 10×1 meter past deze act op elke catwalk, gang of corridor.

Wheel Sensation is bekend van tv-shows en podiumvoorstellingen in meer dan 29 landen. De act is geschikt voor grote en kleine evenementen. Voor gala- en bedrijfsevenementen, diner- en theatershows, feesten, circus en variëteit. Het is ook mogelijk om uw logo te drukken op een doek dat in de act wordt geïntegreerd.

Ultieme highlight!
Verras je publiek met spectaculaire pyro-effecten. Een ultieme finale met vuurwerk op de raderen.