Referenties

Animatie Bedrijfsfeesten Straatanimatie

Gilbert & René

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
1 Acteur 1 x 60′ € 545
2 Acteurs 2 x 60′ € 645
1 Acteur 1 x 60′ € 1.025
2 Acteurs 2 x 60′ € 1.125

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. en excl. verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

UW FEEST IN VEILIGE HANDEN!

Hoofdbrigadier De Meuter Gilbert en eerstaanwezend hulpinspecteur Van Dam René zijn twee politie-agenten die dateren van voor de politionele eenmaking. Getooid in een officieel uniform en gewapend met een wettelijk mandaat zorgen ze er voor dat uw evenement veilige en politioneel verantwoord verloopt.

Bedrijfsfeest, opening van een nieuwe zaak, familiedag of privé-feest … Gilbert & René voelen er zich in hun sas. De wet dient immers overal te worden nageleefd ! Indien gewenst staat dit olijke duo (mee) in voor hat onthaal van uw gasten. Aan de hand van een hypermoderne computergestuurde veiligheidsapp bepalen ze het profiel & de toelaatbaarheid van elke genodigde.

In een tweede fase zijn Gilbert & René zichtbaar aanwezig tijdens receptie, (walking) diner, tuinfeest, …. Dankzij hun gewiekste speurneus, jarenlange ervaring & diepgaande kennis van zowat elke materie ontdekken ze uiteraard de ene na de andere overtreding. Uiteraard wil het strenge duo uw feest niet vergallen en kan – aan de hand van een zeer originele boete – een en ander worden in der minne worden geschikt.

Als u het lief vraagt kunt u Gilbert & René ook betrekken bij uw missie : mensen begeleiden van A naar B, stiltebewaking, applausregulering, enz … Kortom : er zijn geen betere regel-neven dan Gilbert & René.

Ondanks hun ietwat strenge look zijn Gilbert & René twee teddyberen in een uniform. De act is stijlvol, 200% positief en geschikt voor jong & oud. Uw gasten/genodigden worden geenszins lastiggevallen of in verlegenheid gebracht.