Referenties

Gili

Formules & Prijzen

Show: Op aanvraag!

Nu boeken

Gili (aka Lieven Gheysen) brengt een hilarische mix van absurditeiten en visuele comedy en behoort hiermee al jaren tot het kruim van de Vlaamse Comedy.

In de voorbije jaren was Gili een graag geziene gast in tal van culturele centra, comedy-festivals, schouwburgen en feestzalen, op stoom- en supersnelle treinen, vliegtuigen en cruises. Met zijn unieke mix van comedy en magie toerde Gili de voorbije jaren van Praag tot New York, van de Schotse Highlands tot in de Sahara!

In 1994 brak Gili door bij het grote publiek en dit als gastact met “De Nieuwe Snaar Revue” op tournee. Dat smaakte naar meer en Gili begon aan zijn eerste avondvullende show : De(s)illusie (1996), later gevolgd door De RockaGili Comedy Sideshow (2002), Geboeid (2005) en Gilicatessen (2007).

Deze laatste kreeg een exclusief vervolg onder Gilicatessen XXL met gastartiesten Earl Okin (GB) en Hans Davis. Nog in de culturele centra tot februari 2009.Gili is ook al jarenlang de bezieler van de Trukendoos Comedy Club, een van de oudste en nog steeds actieve comedyclubs in Vlaanderen.

Spring naar toolbar