Referenties

Halloween Kerstmis Vuurspektakels

Glitch

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Solo Vuurshow (1 Show) 1 x 10′ € 565
Solo Vuurshow (2 Shows) 2 x 10′ € 820
Solo Vuurshow (3 Shows) 3 x 10′ € 1.005

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. en vervoersonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Vuur- & Ledlight Shows!

Glitch. Manuel is een getalenteerde jonge artiest, die op 15-jarige leeftijd reeds met vuur begon te spinnen.

Intussen heeft hij meer dan zes jaar ervaring in lesgeven en optreden in België en in het buitenland.

Aangezien hij traint en optreedt met verschillende groepen, vormen veel mensen voor hem een inspiratiebron.

Van daaruit ontwikkelt hij een eigen en unieke technische stijl. Het is een waar plezier om hem ‘on stage’ aan het werk te zien!

VUUR shows:

Manuel is een getalenteerde jonge artiest, die reeds op 15-jarige leeftijd met vuur begon te spinnen. Intussen heeft hij meer dan zes jaar ervaring in lesgeven en optreden in België en in het buitenland. Aangezien hij traint en optreedt met verschillende groepen, vormen veel mensen voor hem een inspiratiebron. Van daaruit ontwikkelde hij een eigen en unieke technische stijl. Het is een waar plezier om hem ‘on stage’ aan het werk te zien!

LED shows:

Manuel biedt eveneens unieke en gepersonaliseerde licht shows. Ideaal om uw evenement naar een hoger niveau te brengen of om juw organisatie en sponsors in de spotlichten te zetten. Manuel maakt in zijn shows enkel gebruik van duurzaam en kwaliteitsvol materiaal.