Referenties

Gastoptreden Goochelspektakel

Guinelli

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Stage Magic 2 x 30′ of 1 x 60′ € 950
Fenomentaal 2 x 30′ of 1 x 60′ € 950

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

STAGE-MAGIC

Dit is het grotere werk! Zwevende tafels, verdwijnende en verschijnende personen, vliegende jongedames, sneeuw op het podium, kledij die met een kanon wordt aangeschoten, kortom… visuele magie en grote illusies van de bovenste plank. Ook dit programma is interactief en wordt doorspekt met de nodige humor en heeft een zeer hoge entertainment waarde. Al dan niet met assistente(s) kan dit spectaculaire podiumwerk de klapper worden van uw volgende feest of evenement!

FENOMENTAAL

Bij al zijn optredens brengt Guinelli geregeld onbegrijpelijke mentale effecten, maar bij FENOMENTAAL gaat het alleen maar deze toer op! Geen verschijnende of verdwijnende voorwerpen, maar subtiel spelen met de gedachten, de kracht van het brein, mindf*cks, voorspellingen, suggesties, beïnvloeden, …Het publiek zal er eindeloos over napraten en huiswaarts keren met een absoluut gevoel van verbazing en verwondering. FENOMENTAAL kan zowel close-up als voor grote groepen worden gebracht met evenveel succes.

Spring naar toolbar