Referenties

Artiesten Zanger Zangers

Gunther Neefs

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 45′ € 2.100
Live Concert (3-Band) 1 x 60′ € 3.000
Live Concert + orkest 1 x 60′ & 1 x 240′ (orkest) € 4.490
Gastoptreden (Harmonie, fanfare, band,…) 8 nummers € 2.600
Privé optreden (Incl. PA) 1 x 45′ Op aanvraag!
Gastoptreden Huwelijk & Pianist 6 nummers € 1.300

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Gunther Neefs – Vlaamse Zanger bij uitstek!

In 1985 begint Gunther Neefs als percussionnist bij Gery’s Big Band en zeg maar dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan want in 1990 neemt Günther bij de band al een gedeelte van de zang op zich.
In 1991 wordt op het Polygram label de eerste singel: ‘Ik laat me gaan’ uitgebracht en al meteen verovert Günther de harten van vele Vlamingen. De ene singel na de andere komt op de markt.
Op de eerste CD serveert Günther in zijn eigen specifieke stijl een cocktail met een smaakje soft jazz, big band, pop, ballade, zelfs met een scheutje funk.
‘Tien miljoen Dingen’ kondigt eind 1994 de gelijknamige CD aan.

De plaat wordt gedraaid alsof elk radiostation zat te wachten op een nieuw product van Günther Neefs… Een betere bekroning van het keiharde werk vooraf is niet te bedenken.
Eind april 1996 is het dan zover : ‘Geluk’ is de eerste singel die de komende full CD aankondigt, maar door omstandigheden worden de studio-opnames stilgelegd en komt heel verrassend een Engelstalige CD op de markt. Een ommezwaai in de carrière van Günther???
De 14 ‘groovy’-nummers op ‘Special Request’ liggen Günther meer dan enig ander nummer dat hij ooit heeft gezongen.
Günther Neefs groeit uit tot één van Vlaanderen’s meest succesvolle zanger.

Spring naar toolbar