Referenties

Houtland Dixieband

Formules & Prijzen

Mobiele Muzikale Animatie: 1 x 150′

Live optreden: 2 x 45′

Nu boeken

Een professioneel orkest, bestaande uit zes muzikale entertainers met een goed gevoel voor sfeer en gezelligheid.

Wij beschikken over een groot aanpassingsvermogen en leveren zodoende maatwerk voor ieder feest. We bespelen: trompet, tuba, trombone, klarinet, sax, slagwerk, banjo en jazz-ei.

Om eventueel twee orkesten tezelfdertijd met identieke kwaliteiten te kunnen aanbieden, repeteren wij met meer dan dubbele bezetting.

Wat spelen we:

Teveel om op te noemen, met de nadruk op swingende dixie, rustige blues, meezingers of verzoeknummers van de mensen. Ook spelen we volgens het thema van de feesten bvb sinterklaasliedjes, kerstliedjes, enz.. Wij houden van vrolijkheid en spelen swingende muziek keihard of fluisterzacht; u hoort virtuoze solo’s.

Wat bieden wij:

Wij vermaken mensen en we treden op in originele kledij (strohoedje, gilet en strik). Wilt u dat wij optreden als zwarte pieten,  kerstmannen of andere outfits? Geen probleem.

Ons muziekspel passen we aan naar de gelegenheid waar we moeten optreden, zodat we de juiste sfeer kunnen creëren.

Waar spelen we?:

Zij spelen lopend op braderijen, jaarmarkten, carnavalfeesten, optochten  politiekgebonden, rommelmarkten, kermissen, huifkartochten, sinterklaasstoeten, kerstmarkten, enz… Tevens spelen we op podia in kleine jazzfestivals, kroegentochten, academische zittingen,  markten, recepties en trouwfeesten.

Zij beschikken over eigen geluidsinstallatie voor het versterken van kleine zaaltjes.