Referenties

Human Jukebox by Danny Wuyts

Formules & Prijzen

Live in Concert (Band): 1 x 90′

Solo Show: 1 x 90′

Live in Concert & Solo Show: 2 x 90′

Optioneel kan u een DJ Set tot het einde van het feest bijboeken!

Nu boeken

De ‘Human Jukebox’ is een 3m hoge échte ‘Wuytslitzer’ jukebox met ingebouwde piano, synthesizers en lichtshow, waar Danny Wuyts ín staat. In de zaal komt een kleinere jukebox met touchscreen waarop gasten hun verzoeknummers kunnen invoeren. Ook via smartphone of kaartjes kunnen deze bij Danny terechtkomen, die daar verbaal/muzikaal (n)iets mee zal doen. Interactie gegarandeerd!
Bedrijven en organisatoren staan doorgaans open voor ideeën om eerdere evenementen te evenaren of overtreffen, ook met de muziekkeuze.
Al jaren vervult Danny Wuyts die muzikale rol in aangepaste formules en bands, met de juiste muziek op de juiste plek.
Doorslaggevende troeven daarbij zijn altijd al de verrassende veelzijdigheid geweest, vooral in zang en stemimitaties. De ‘Human Jukebox’ zal die troeven en interactie meer dan ooit uitspelen en visueel kracht bijzetten.
Voor een receptie of diner is er nog steeds de verfijnde sfeervolle ‘live’ piano-, lounge- en popmuziek, nu ook met mogelijkheid tot interactie via de jukebox, doch ongedwongen en zonder dominante ‘Danny Wuyts Show’!
Later op de avond kan de ‘Human Jukebox’ worden aangevuld met de enige echte ‘Human Jukebox Band’ om te dansen en fuiven! Een DJ kan na afloop van het liveoptreden doorgaan op het systeem, grotendeels op verzoek dus.
De ‘Human Jukebox Band’ kan zonder storende of tijdrovende soundcheck aanpikken dankzij de digitale drums, die ook tijdens het optreden goed gedoseerd blijven. Zij gebruiken bewust geen (gitaar)versterkers, en dat decibelverschil is vooral bij kleinere gelegenheden erg dankbaar.
Verder is de ‘Human Jukebox Band’ professioneel bevriend met de meeste artiesten die u kan inhuren als ‘special guest’. Deze hoeft dus niet met een hele equipe te komen, maar kan muzikaal én technisch in onze ‘Human Jukebox’ geïntegreerd worden.
Danny Wuyts komt heel graag spelen op uw eerstvolgende feestje met een nieuw concept en decor, maar nog steeds met een totaalformule, geoptimaliseerd in functie van uw evenement.