Referenties

Animatie Bedrijfsfeesten Straatanimatie

Ijsco Ali

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Straatanimatie 120′ € 1.200

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw en excl. verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Geestig goochelen en jongleren met heerlijk Turks ijs! Dat is IJsco Ali! Optredens waar oud en jong zich letterlijk de vingers bij aflikken. De artiest presenteert zijn gekoelde heerlijkheden met verve en zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren.

Voordat Ali zijn exclusieve Turkse ijs aan zijn watertandend publiek prijsgeeft, wordt een fenomenale show opgevoerd die grote hilariteit opwekt. Als het exquise ijs wordt uitgedeeld, gaat hij onverstoorbaar verder: ‘U had juist toch zo’n heerlijk ijsje in uw hand? Nu is het opeens weg!’ Tja, hij is zo vlug als water. En waarom lachen al die mensen zo? It’s magic!

Deze show is geschikt voor zowel een groot publiek als voor kleine, exclusieve gezelschappen: Bedrijfsfeesten, seminaries, beurzen, braderieën en andere evenementen. Overal leidt een optreden van deze goochelende ijscoman tot lachen, gieren, brullen.

Wist u dat IJsco Ali zelfs de Koning van Nederland al mocht bedienen?

IJsco Ali: dat pakt altijd verfrissend goed uit!

Spring naar toolbar