Referenties

Artiesten Zangeressen

Isabelle A

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live Concert 1 x 75′ Op aanvraag!

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

In 1990 werd haar nummer “Hé, Lekker Beest” een grote nummer één-hit die negen maanden in de hitparade bleef staan en platina haalde.

Haar tweede single, “Ik Weet Wat Ik Wil” (1991) haalde goud en haar debuutalbum “Isabelle A” werd platina. De single “Blank of Zwart” die ze zong tijdens een beruchte aflevering van het BRT-programma Panorama toonde haar engagement tegen racisme.

Vervolgens begon ze in het Engels te zingen. Samen met Miguel Wiels bracht ze de dance-single “Wish” uit.  Na enkele Engelstalige nummers, zoals het zomerse “Baby Baby”, nam ze in 2004 een duet op met de toen nog onbekende Kaye Styles. Het was een herwerkte versie van het bekende “My Guy” (van Madness).

In 2013 richt ze de groep De Grietjes op (in 2017 met Anneke van Hooff ( De Grietjes, Familie, musicals ) en  Ianthe Tavernier ( De Grietjes, Buurtpolitie, musicals), de groep die ondertussen de naam les Copines heeft gekregen.

In April 2017 nam Isabelle A deel aan ‘Liefde Voor Muziek’, waar ze prachtige covers bracht van oa. K3, Gers Pardoel, Clouseau, enz…