Referenties

Artiesten Bedrijfsfeesten Coverbands Mobiele Muzikale Animatie

Jam & Berries

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Festival Setup 1 x 90′ € 2.300
Mobile Setup (All-in) 1 x 90′ € 3.000

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

JAM & BERRIES, de nieuwste mobiele partyband voor ieder festival en event.

Jam & Berries selecteren met veel zorg de mooiste en lekkerste besjes die enkel maar top kwaliteit jam als eindresultaat geven, proef zelf maar! De jam, een combinatie van de recentste hits op een laag vuurtje gemengd met de fruitigste beats, sudderend, licht roerend tot de vetste medleys.

Na goed 15 jaar in het rock-milieu te vertoeven en shows gespeeld te hebben met o.a. Golden Earring, Anne Clarke, Fisher-Z, Dog eat Dog & The Sweet besloot zanger Tom Vos een nieuwe dance-richting in te slaan. Zo kwam hij vorig jaar terecht bij de coverband Tracy Lane, voorheen Zippo Band met aan de drum Dave Franckx, bas David Coomans en keys Jeroen Homblé & werd Tom de front-man opvolger van Idool finalist 2004 Wouter De Clerck. De heren kregen iedereen aan het dansen gaande van multinationals als Coca Cola, Ikea, Danone, InBev, maar ook de festivalgangers van o.a. de Gentse Feesten, Primusfeesten & Genk on stage.

Aan de bas hebben we David, het liefst met een Fender Jazz Bass of Musicman in de hand. Hij doorkruist met z’n basgitaar al 40 jaar alle podia van ons land, heeft -naast Tracy Lane- gespeeld bij Clouseau, The Radio’s, Magical Flying Thunderbirds, Caren Meynen, Loes Vandenheuvel, Sandrine, Roel Vanderstukken & Rubbel Soul.

Ook Jeroen ademt muziek. Vanaf 7 jarige leeftijd kon je hem al terugvinden achter de piano en al snel ging hij als toetsenist in verschillende bands aan de slag, waaronder ‘The Incredible Time Machine’, Camping Esmeralda (rond Rob Vanoudenhoven), de live-band van Dean (winnaar idool 2007) en Tracy Lane.

Het lijkt of Dave geboren is met sticks in de hand. Na wat puberbands kwam het serieuzere werk : Carpe Noctem, The Troubles, Zippo band, Roel Vanderstukken, Sandrine, Milk Inc, Raymond van het Groenewoud, Soulsister en om het rijtje te vervolledigen Tracy Lane. Op gitaar krijgen ze versterking van Kristof Neyens, een diplomé van Berkeley College. Hij kreeg les van de groten der aarde en bracht onlangs samen met gitarist Marc Lettieri ( Snarky Puppy) het boek: ‘The Neo-soul Guitar book’ uit.

Om geen nummers uit de weg te moeten gaan, gingen ze op zoek naar een powerdame en deze zoektocht bracht hen bij K2 zoekt K3 finaliste Noa Neal. Ook zij verdiende muzikaal haar strepen en draait al jaren mee in het mediacircuit zowel als tv presentatrice (anne muziekzender, FOX), model, maar vooral als straffe stem.

Wij hebben er alvast heel erg veel zin in om samen on stage een unieke hedendaagse set neer te zetten, elk optreden die extra mile om voor jouw event de charts af te schuimen naar wat hot en trending is, up-to-date én up-tempo, kortom de juiste partyflavour mix neergezet door een 5stemmige mobiele coverband : meet JAM&BERRIES

Spring naar toolbar