Referenties

Artiesten Internationale Artiesten Zanger Zangers

Jan Smit

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live Concert 1 x 75′ Op aanvraag!
Gastoptreden Op Aanvraag!

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Nederlandse topper!

Jarenlang ging het Jan Smit voor de wind. In zijn 12-jarige carrière maakte hij een eindeloze reeks gouden en platina albums en maakte hij niet alleen furore in eigen land maar ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In zijn overvolle prijzenkast prijken o.a. de Exportprijs, een Gouden Televizierring, een originele Rembrandt, een TMF Award en een Edison Music Award voor beste zanger van Nederland.

In 2016 zat Jan Smit 20 jaar in het vak. Met de “Elfstedentour” kwam Jan Smit vanaf begin september 2016 naar de fans toe. De Elfstedentour was zijn eerste tour sinds de “Leef Je Uit Tour” uit 2010. Deze tour is een speciale tour, Jan Smit viert samen met zijn fans zijn 20-jarig jubileum. Deze tour is een echte hallentour en Jan heeft er enorm veel zin in! Ook komt zijn nieuwe album genaamd “20” uit.

Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger maakte onlangs bij RTL Late Night bekend gemaakt dat Jan Smit zal toetreden tot de succesformatie als vierde topper. Het is geen groot geheim dat dit voor Jan een droom is die uitkomt. René Froger zegt daarover: “Hij heeft geen aflevering gemist. Hij is al die jaren geweest. Hij is van huis uit zo’n Toppers-fan en hij is ook te gast geweest.”

Momenteel trekt Jan Duistland, Zwitserland en Oostenrijk door met de succes formatie KLUBBB3. KLUBBB3 is bij wijze van grap spontaan ontstaan, maar het concept is inmiddels uitgegroeid tot een ware hype. De drie heren kunnen het nog maar nauwelijks bevatten: “We hebben maar meteen afgesproken dat we nooit meer uit elkaar gaan!’, aldus een dolblije Jan Smit”

Spring naar toolbar