Referenties

Artiesten Internationale Artiesten Zangeressen

Jennifer Ewbank

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 30′ Op aanvraag
Live in Concert 1 x 75′ Op aanvraag
Gastoptreden Huwelijk 6 nummers Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

JENNIFER EWBANK

Jennifer Ewbank. Singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Momenteel staat zij op de planken in Nederland, Japan en België. Ook op uw event mag zij natuurlijk niet ontbreken. Van grote feestzalen, openbare poppodia en bedrijfsfeesten tot intieme settingen als huwelijken en huiskamerconcerten; zij promoveert uw event tot een onvergetelijke herinnering.

Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek – iconische nummers van The Eagles en Dolly Parton. Ewbank zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek.

SINGER-SONGWRITER

In haar carrière heeft Jennifer niet stilgezeten. Zo bracht zij haar album “London Tree” uit, waarop naast een serie aantrekkelijke covers ook eigen materiaal te beluisteren is. Van delicate liedjes als “Line in a song” en “Imagine” tot meer upbeat nummers als “Stars” en “5 More minutes”. De blondine schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballad naar swingende uptempo popmuziek

ARENA- EN THEATERSHOW

Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow “Peter Pan, The Neverending Story ” waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst Nationaal te Brussel en het Ahoy in Rotterdam vloog, zong zij voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander, tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie aan de zijde van niemand minder dan Belle Perez.

En natuurlijk niet te vergeten; de vele optredens die zij heeft verzorgd op diverse evenementen zoals diners, gala’s en trouwerijen.

Spring naar toolbar