Referenties

Senioren Zanger Zangers

Johan Van Mechelen

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 40′ Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Na een opgemerkte deelname aan het vtm-programma ‘Ontdek de ster’ in 1996, waar zijn vrienden hem voor inschreven’, werd Johan Van Mechelen gecontacteerd door verschillende productiehuizen. Zo startte, na meer dan 15 jaar gewerkt te hebben in de horeca, het artistieke luik in zijn leven. Voor Studio 100 werkte Johan meerdere jaren als freelancer en dook hij als zanger/acteur op in musicals en televisieseries (o.a. ‘Samson & Gert’, ‘Mega Mindy’). In Plopsaland was hij ook jarenlang actief in het animatie-team. Als gast-acteur speelde Johan verder regelmatig mee in succesvolle tv-series als ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Zone Stad’ en ‘Spoed’…maar zijn grootste passie was, is en blijft voor altijd: ZINGEN!

Voor Johan kwam met de release van zijn eerste single ‘Jij maakt het verschil’ eindelijk zijn grote droom uit om eigen versies uit te brengen van nummers waarop hij destijds zelf uitging. Deze single draagt hij op aan zijn moeder (zijn “moeke”), die deze release helaas niet meer mocht meemaken, maar die hem wel de nodige kracht gaf om zijn droom te realiseren.

Spring naar toolbar