Referenties

Artiesten Gastoptreden Kerstconcert Zanger Zangers

John Reels

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 50′ € 900
Gastoptreden (Harmonie, orkest, …) 7 nummers Op aanvraag!
Kerstconcert 1 x 60′ Op aanvraag!

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

John Reels is een sympathieke Mechelaar met een prachtige lyrische spinto tenor-stem. 

John Reels werd geboren onder de naam John Eeckeleers . Tijdens zijn kinderjaren had hij een enorme liefde voor het liedje “DU” van Peter Maffay.

De interesse voor de muziek steeg ten top.  Zijn eerste rol kreeg hij aangeboden bij het amateurgezelschap Memis te Mechelen en vertolkte hij de hoofdrol in de kindermusical “Een clown op een eiland”.  In het operettegezelschap Jong Maar Moedig kreeg hij de hoofdrol in “Venus in Seide” van Robert Stolz.  Een jaar later een grote bijrol in Paganini bij de Heistse-operettekring waar hij als bariton optrad.

Als tenor werd hij aangesloten bij het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en heeft hij zowat over het ganse land optredens-en concerten gegeven.

Er werden altijd variaties gebracht van het Nederlandstalig lied tot populaire klassieke muziek. Zijn muzikale voorkeur gaat uit naar de prachtige muziek van onder andere Placido Domingo, Elvis Presley, Frank Sinatra en Mario Lanza (waar hij trouwens een grote fan van is).

Momenteel  brengt hij Populaire klassiek muziek cross-over naar crooner en er word nu gewerkt aan een full-cd.

Zijn nieuwste single—- Le Mani Della Mamma—- is onlangs uitgekomen .

Al die jaren werd hij natuurlijk ook begeleid (stemvorming) bij Frans Van Eetvelt (is ondertussen overleden) en bij de fantastische Mezzo-Sopraan Lucienne Van Deyck.

Winnaar Una Voce Particolare

Verdienstelijke Mechelaar

 

Spring naar toolbar