Referenties

Animatie

Julia Fire

Formules & Prijzen

Solo Vuurshow: 1 x 15′

Vuurspuwen animatie: 30′ tot 90′

Vuurdansen animatie: 30′ tot 90′

Duo Vuurshow: 1 x 15′ of 1 x 30′

Nu boeken

Spectaculaire vuuranimaties, vuurshows op maat en vuurspuwacts!

Julia Fire is van kindsbeen af al geboeid door alles wat met spanning en avontuur te maken heeft en toen ze voor het eerst in contact kwam met het natuurelement ‘vuur’ als entertainment middel was haar interesse meteen gewekt. Wanneer ze op een evenement  in contact kwam met andere vuurartiesten was het hek helemaal van de dam. Gedreven door passie en ambitie blijft ze continu haar grenzen verleggen en zich verder bekwamen. Het resultaat zijn vuurspektakels naar wens van de klant en op maat van elk feest of evenement.

Intussen behoren ook lichtshows met LED tot de mogelijkheden.

Vuur heeft een magische aantrekkingskracht maar houdt ook een zeker risico en gevaar in. Een vuurartiest weet er echter heel gecontroleerd mee om te gaan: van vuurspuwen en vuureten tot choreografieën op muziek met vuurwaaiers, poi en andere attributen, steeds met het hoogste respect en de grootste aandacht voor de veiligheid.

Ideaal voor randanimatie en onthaalacts maar ook als hoofdoptreden en blikvanger op elk evenement. Standaardoptredens van 15 à 20 min maar elke andere tijdsduur is mogelijk en bespreekbaar.

Julia Fire kan geboekt worden als solo-artieste maar voor grotere evenementen stelt ze ook graag een groter spektakel samen met meerdere vuurartiesten en – indien gewenst en na overleg – zelfs speciale themashows.

Tags
Spring naar toolbar