Referenties

Tribute Bands

Killer Queen

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live Concert 1 x 75′ à 90′ Op aanvraag!

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Ruim 10 jaar na het overlijden van zanger Freddie Mercury, en aldus het einde van Queen, is de “Nummer1 Live Rock Band Aller Tijden” levendiger dan ooit.

Killer Queen werd opgericht in 1993, oorspronkelijk onder de naam Closet Queen, en kende snel succes in verscheidene clubs en universiteiten doorheen de UK. Vandaag worden ze beschouwd als de beste Queen Tribute Band van de UK.

4 voortreffelijke muzikanten, schrijvers en performers bieden een nostalgische terugblik op het repertoire, met dezelfde power en evenveel enthousiasme als wat van Queen dé popgroep van de 70’er jaren maakte.

Op het programma, alle gekende hits zoals “Radio GaGa”, “Another one Bites the dust”, “Somebody to Love”, “I want to break free”, “We Are the Champions” en uiteraard “Bohemian Rhapsody”, een single die zogezegd geen hitpotentie had, maar wel de échte doorbraak van Queen betekende. Queen-fan of niet, de adem van hun repertoire en puur professionalisme staat garant voor een hoogst entertainende, onvergetelijke show en maakt van Killer Queen één van de meest toonaangevende Queen look-alike en sound-alike tribute bands.Bovendien is de gelijkenis van zanger Patrick Myers en Freddie Mercury ronduit beangstigend te noemen.

De flamboyante ster die tijdens zijn live-optredens de show wist te stelen met zijn excentrieke verschijning, schijnt opnieuw tot leven te zijn gebracht.Onlangs zorgde Killer Queen nog voor een aantal uitverkochte optredens in The Strand Theatre, in het hartje van London’s West End.

Hun 2 uur durende show waarbij er aan een razend tempo van kostuums werd gewisseld en waarbij er zowel nummers uit de 70’s als uit de 80’s werden gebracht, kreeg zeer lovende kritieken van de Nationale pers en de BBC.

En ook het buitenland lijkt gewonnen te zijn voor deze tribute band.

Zo waren ze reeds te gast in Parijs, België, Estland, Dubai en Moskou. Queen, the show must go on…

Spring naar toolbar