Referenties

Coverbands Live Muziek Senioren

Ladies of The Seventies

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 60′ € 1.700
Live on Tape (met pauze) 1 x 60′ € 2.950
Live Concert 1 x 120′ € 3.600

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Iedereen herinnert zich nog wel de jaren ’70 met de wijde pijpen, de plateauzolen, de  lange haren en de felle kleuren.

 In de muziek was er disco en later punk. In de lage landen ontdekte de jeugd deze muziek via Top Pop met presentator Ad Visser en via piratenzenders op zee. De jaren ’70 waren ook het decennium van “love and peace”, opkomen voor de eigen mening en rechten. De jongeren van toen zijn ondertussen zestigers en denken met veel plezier terug aan hun zotte en wilde jeugdjaren.

In Ladies of the Seventies brengen topzangeressen Maria Plessers, Elke Buyle, Elise Tack en Annique Janissen de bekende flower power periode vol disco deuntjes weer tot leven. Samen met hun 6-koppige liveband brengen ze een swingende en nostalgische liveshow met de grootste hits van de bekendste jaren zeventig zangeressen.

In 2020 zal het exact 50 jaar geleden zijn dat de Seventies periode zijn opwachting maakte. Grote namen als Donna Summer, Gloria Gaynor, Kiki Dee, Dolly Parton, Barbara Streisand, The Pointer Sisters, Natalie Cole, Diana Ross, The Three Degrees, Lady Marmelade, The Carpenters en natuurlijk ABBA vulden de hitlijsten.
Zelfs bij ons in Vlaanderen werden hits gemaakt door o.a. Ann Christie, Samantha en Rita De Neve. Zing en dans mee op de tonen van Venus, Hot stuff, I will survive, Dirty old man, Chirpy chirpy cheep cheep en I’ve got the music in me !