Referenties

90's & Nillies Artiesten Belgische Groepen Zangeressen

Lasgo

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 30′ Op aanvraag!

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Wie is Lasgo?

Peter Luts is het muzikale brein achter Lasgo. Hij levert de beats en sounds die het typische Lasgo vormen.

David zorgt dan weer voor de teksten en de melodieën die bij Peter zijn beats en sounds passen en als laatste maar niet minste is er natuurlijk Jelle. Zij zet de teksten van David om in klank, hemelse klank als je het ons vraagt…
Tijdens de zomer van 2001 verraste Lasgo ons met de prachtsingle ‘Something‘. Deze single was direct een gigantische schot in de roos, werd de meest verkochte danssingle van het jaar en zweefde dan ook weken in de hoogste regionen van de hitparades.

Opvolger werd ‘Alone‘. Tweede hit op rij voor deze toffe bende. Samen met deze single werd ook hun debuutalbum ‘Some Things‘ uitgebracht. Dat dit album meer was dan enkel maar beats toonde het prachtige ‘Cry‘.

Verder werd er voortgebouwd op de typische Lasgo-klank die nu éénmaal een sleutel tot succes is.
Na dit album volgden maanden van touren, zowel in België alsook in het buitenland, met o.a. Engeland op kop, maar ook in de USA werd het een successtory. Lasgo werd een gevestigde waarde.
In 2007 heeft ze een videoclip opgenomen voor de Lady Foot Locker Stores in de USA, waarmee ze potentieel 39 miljoen mensen per maand mee bereikt!
In 2008 organiseerde JIM een wedstrijd om een nieuwe frondzangeres te vinden voor Lasgo, Jelle van Dael won en zal voortaan het gezicht van Lasgo zijn.