Referenties

Artiesten Zangeressen

Laura Lynn

Formules & Prijzen

TYPE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 40′ € 2.300
Live on Tape (ma-do) 1 x 40′ € 1.850
Live on Tape (Senioren) 1 x 40′ € 1.550
Gastoptreden Te bespreken Op aanvraag!

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

LAURA LYNN STAAT GARANT VOOR AMBIANCE EN KLASSE OP JOUW EVENT!

De  West Vlaamse zangeres Laura Lynn kreeg de ‘muziek’ vanaf jonge leeftijd al ingelepeld via haar ouders en grootouders. Beiden hebben jarenlang op de planken gestaan en sinds haar 7de vergezelt Laura Lynn haar ouders en grootouders dan ook naar optredens.
Haar muzikale voorkeur betreft gaat uit naar de muziek van o.a. Wim Soutaer, Natalia, Celine Dion en uiteraard Frans Bauer, Dana Winner en Will Tura. Opvallend is haar sympathie voor Nederlandstalige muziek, daarom zingt Laura Lynn dan ook vlotte Nederlanstalige meezingers. Op haar repertoire staat o.a. “Dit is de allereerste keer” (Rita Deneve).

LAURA LYNN EN THIENPONT ARTISTS & EVENTS, EEN MOOIE SAMENWERKING

Thienpont Artists & Events zorgde ervoor dat Laura Lynn sinds 8 februari 2005 meter is van de grootste Belgische wielerploeg “ Davitamon-Lotto Pro Team “.
Die avond kon ze dan ook haar talent laten zien voor de meer dan duizend aanwezigen in het casino Cursaal te Oostende, en het wiel begon toen goed te draaien voor haar.
De debuutsingle ‘Je hebt me 1000 maal belogen’ werd goud en verkocht meer dan 15.000 exemplaren. Al haar volgende singles stonden zonder problemen wekenlang in de hitparade.
Haar debuut-cd ‘Dromen’ ging meer dan 90.000 keer over de toonbank en kreeg dus de status van drie keer platina.  Een unicum in de Vlaamse showbizz.

Ook de volgende full Cd ‘Voor Jou’ was weer goed voor meer dan 60.000 verkochte exemplaren!  De nieuwste full Cd ‘Goud van hier’ is nu uit en is ook al meteen goed voor de top van de hitparade.
Vlaanderen heeft de 29 jarige Laura Lynn vanaf de eerste dag in de armen gesloten en het ‘levenslied’ een warme knuffel gegeven. Ondertussen staat de tijd niet stil en vliegt Laura Lynn op volle kracht vooruit.

In 2007 is Laura Lynn helemaal live gegaan met haar ‘Betoverd’ tournee.

Met deze wervelende show, met een live-band op het podium en schitterende dansers en danseressen heeft Laura Lynn weeral vriend en vijand weten te verbazen. Ook kwam in 2007 een droom in vervulling toen Laura Lynn een succesvol duet mocht opnemen met Frans Bauer. Ze wist met hem een nummer 1 hit te veroveren.  In 2008 volgde een volledig album met duetten.

In 2009 bracht ze haar tot nu toe laatste album “In Vuur en Vlam” uit.

Spring naar toolbar