Referenties

Artiesten Zangeressen

Laura Omloop

Formules & Prijzen

TYPE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 30′ € 1.650
Akoestisch optreden 1 x 45′ € 1.950
Live Concert 1 x 60′ € 2.800

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Band, Live of Akoestisch!

Mooi nieuws om de zomer mee in te duiken: Laura Omloop mag zich de nieuwste én jongste artiest in de Warner Music Benelux-stal heten.

Eind oktober 2014 zal de inmiddels 15-jarige zangeres een nieuw album uitbrengen, haar eerste sinds 2012, verdeeld door het label Warner Music Benelux.
Fris, jong, speels en cheeky: de Laura anno 2014 is niet langer het verlegen jodelmeisje dat tussen 2009 en 2012 furore maakte met aanstekelijke kidspop, maar een vlotte, hippe tiener mét smaak en persoonlijkheid in zang en stijl.
Laura Omloop bracht tussen 2010 en 2012 drie succesvolle albums uit op het label EMI en werkt nu aan een nieuw Nederlandstalig album dat zal verschijnen in België en Nederland.

Momenteel nog in pre-productiefase, is de jonge artieste aan het schrijven en opnemen met producer/auteur/componist Jeroen Swinnen (o.a. Daan, Superdiesel,  Novastar, Vive La Fête)  die ook de productie van het nieuwe – voorlopig nog titelloze – album voor zijn rekening zal nemen.

Staan op het appel: scherpe, clevere Nederlandstalige teksten en catchy Nederpop-melodieën.

Spring naar toolbar