Referenties

Blues-Jazz Live Muziek

Les Violettes

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live Optreden 3 x 30′ of 2 x 45′ € 990

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

LES VIOLETTES zijn 3 charmante, maar zeer virtuoze jongedames.

Les Violettes brengen een vernieuwende combinatie van bekende en minder bekende nummers. Swing, balkan- en tangomuziek, plus populair klassiek repertoire. Maar ook Michael Jackson, Coldplay en Pulp Fiction komen aan bod.

Zij worden altijd vergezeld van een vierde muzikant, die varieert naargelang de aard van het concert (akoestisch of versterkt, mobiel of podium, klassiek of swingend…)

Dit unieke trio is zo goed op mekaar ingespeeld, dat ze geen bladmuziek nodig hebben. Onder hun krachtige, vlugge vingers houden ze contact met het publiek en zorgen ze voor een spontane sfeer en ambiance.

LES VIOLETTES spelen podiumconcerten op festivals en in Cultuurcentra, maar ze halen zeker evenveel plezier uit het opvrolijken van uw bedrijfsfeest, huwelijksreceptie of familiefeest.

Je kan ze op een concertpodium plaatsen of mobiel laten “floreren” tussen het publiek.

Daarvoor brengen ze dan draadloze micro’s mee, zodat ze al wandelend toch in heel de zaal hoorbaar zijn. Dat ‘wandelen’ kan tussen je receptiepubliek, op je tuinfeest op tussen de tafels van je stijlvolle diner.

Je publiek zal steeds verbaasd kijken en luisteren naar deze zeer sympathieke, maar vooral zeer virtuose, met betoverende glimlach gebrachte act.

Het programma zal zowel jong als oud bekoren!

Spring naar toolbar