Referenties

LEXTRAVAGANZA

Formules & Prijzen

DJ Set: 1 x 120′

Nu boeken

LEXTRAVAGANZA is een goed voorbeeld van wat wij omschrijven als “aanstormend talent”. De winnaar van de deejay-contest op ’10 Days Off’ heeft een grote toekomst in binnen- en buitenland”.
Als we kijken naar de status die LEXTRAVAGANZA heeft opgebouwd, dan laat dat absoluut het beste vermoeden wat de toekomst betreft. LEXTRAVAGANZA draaide reeds in verschillende clubs (Noxx, Rumba, Decadance, The Zoo, Silo) en uiteraard op heel wat festivals zoals Antwerp Dance Festival, JIMTV Summer Events, e.v.a. Hoogtepunt in z’n dj carrière was zonder twijfel de overtuigende winst in de dj contest van ’10 Days Off’. Met ruime voorsprong won LEXTRAVAGANZA en dus stond hij als dj te draaien op dit populaire festival.
LEXTRAVAGANZA hoort nu al thuis in het rijtje grote namen waar o.a. Shameboy, Sigi… alvast toe behoren. Qua muziekstijl zit Lextravaganza heel erg breed en varieert het van electro naar pop en club. Je zou hem het best kunnen omschrijven als de dj die bekend staat voor z’n vette beats. De man die de Crookers perfect weet te combineren met Boysnoize. LEXTRAVAGANZA wordt door kenners bestempeld als een revolutionair die de populaire ‘nieuwe electro sound’ erg genegen is.
De nuchtere Lextravaganza wil volgende zomer helemaal doorbreken in België. Ook het buitenland komt voorzichtig aankloppen en dat komt dan wegens z’n dj-sets in o.a. Local 16 (Washington DC – USA), Tras Club (Zamora, Spanje), Crisol Club (Valladolid, Spanje).

Spring naar toolbar