Referenties

Artiesten Zangeressen

Lissa Lewis

Formules & Prijzen

TYPE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 40′ € 875
Live on Tape (weekdagen) 1 x 40′ € 775

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

LISSA LEWIS

Pop zoals pop moet zijn, volgens de dikke Van Dale: populair en – van populus – dicht bij de mensen, en dus in het Vlaams. Geloof ons vrij: Lissa Lewis is uniek. “Ik ben opgegroeid met Vlaamse muziek, dus dat voelt voor mij erg natuurlijk”, aldus de nuchtere 20-jarige wissel op de toekomst.

Lissa’s wieg staat inderdaad in Kapellen, ten huize Frank Meseure en Chris Van Hoof, ook wel bekend als het accordeonduo De Melando’s.
Ze is amper 8 wanneer Lissa aan notenleer begint op de Muziekacademie in Kalmthout, en al even jong als zij niet vanachter de piano weg te branden is. In 2015 studeert Lissa aan de Hogeschool Antwerpen af als leraar muziek.

Haar blijvende passie voor muziek dwingt haar ouders sinds 2011 Lissa een plaats te geven in hun bijzonder succesvolle seniorenproductie Muzikantenstad. Daar doet de tiener podiumervaring op met live orkest. Meer nog, keer op keer is Lissa Lewis de revelatie van de show. Haar uitstraling is ravissant, maar alsnog enigszins ingetogen. Klaar om te ontpoppen, klaar om Vlaanderen in te palmen.

Dat ontgaat de organisatoren van Houden van… niet.

In 2012 staat Lissa Lewis in het Sportpaleis in Antwerpen. 13.000 toeschouwers horen hoe haar stem zich naturel schikt tussen Ann Christy en Isabelle A. Op aangeven van Ilia Beyers en producer Yannic Fonderie groeit daarom een eigentijds Vlaams repertoire, met de power en zeggingskracht van een Marco Borsato.
Een verfrissend geluid, een beloftevolle stem, een nieuwe ster in de wereld van de Vlaamse pop. Nu al gooit Lissa Lewis hoge ogen met een absoluut ontwapenend visitekaartje, haar eerste single Gouden glimlach.
Op haar eerste album was het wachten tot begin 2015.
Er speelt nu al een Gouden glimlach vol verwachting op onze lippen.

Spring naar toolbar