Referenties

Acte de présence

Loes Van Den Heuvel

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Acte de Présence 1 x 60′ Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Uitstekende actrice en zangeres!

Loes Van Den Heuvel speelde mee in onder andere Liefde & geluk (2001, als Monique)Niet voor publikatie (1990, als Monique van Borgerhout) en Postbus X(1988, als Juffrouw Adèle Pluym), en ze speelde een gastrol in de succesvolle politieserie Heterdaad. Maar ze is vooral bekend van de populaire reeks F.C. De Kampioenen als Carmen Waterslaegers, de vrouw van Xavier en moeder voor haar hondje Nero. Deze rol vertolkte ze 21 jaar lang en in 2013 was ze ook nog te zien in de gelijknamige film van F.C. De Kampioenen, Kampioen zijn blijft plezant uit 2014, alsook F.C. De Kampioenen: Jubileé Général uit 2015.

In 1994 werd op haar een beroep gedaan voor het stemmenwerk van de film Max met onder anderen Jacques Vermeire, Greet Rouffaer, Danni Heylen en Johny Voners in de hoofdrollen.

In 2008 daagde ze haar gemeente Keerbergen uit voor het VRT-programma Fata Morgana. Keerbergen behaalde 4 van de 5 sterren. In 2012 is Loes op diverse podia te zien als zangeres. Ook neemt ze een rol voor haar rekening in de operette De graaf van Luxemburg van Walter Smits.

In Het Monster van Parijs leende Loes haar stem aan Carlotta. In een ver verleden speelde ze een gastrol als Carmen in de beginjaren van Samson & Gert, en in 2013 was Van den Heuvel in de bioscoopzalen te zien als Stella Struis in de film Piet Piraat en het zeemonster. In 2013 was ze ook stemactrice van de week in Funnymals.

In 2015 nam ze een rol op in de musical Kadanza in regie van Frank Van Laecke en productie van Studio 100 en Ketnet. Ze zal tevens ook zetelen in de jury van Mister Gay Vlaanderen. In 2015 speelde ze mee in de tweede Kampioenenfilm.

In haar vrije tijd houdt ze zich voornamelijk bezig met dieren. Zo is ze paardenliefhebster.