Referenties

Animatie Bedrijfsfeesten Straatanimatie Vuurspektakels

Magic nacht of BUBBELS & FIRE

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Vuurdecor – Animatie 1 x 4 uur € 1.100

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. en vervoersonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

MAGIC nacht of BUBBLES & FIRE

Pittoreske vuurdecoratie in de vorm van vuurparasols! Bijna 200 bengelende vlammetjes boven je hoofd zorgen voor een mooi, magisch en vooral gezellig sfeertje! ‘n Viertal uur zal de lucht om je heen fonkelen en stralen! Tafels, terrassen en hoekjes kunnen voorzien worden van vurige decoratie-elementen die ‘n extra aantrekkingskracht zullen uitoefenen op de gasten en bezoekers!

Dit gecombineerd met 24000 zeepbelletjes per minuut (U leest het goed!)… die tussen de vlammen zullen dwarrelen en zweven! Dit alles voorzien van prachtige bijhorende magische muziek en de hemel prachtig uitgelicht met kleurrijke led-spots en zware spots in groene en blauwe tinten!

Doel: Het publiek verwennen en verrassen met een vurige omgeving die ze nog nooit gezien hebben! Met vuur ‘n decor creëren waar iedereen zicht toe aangetrokken voelt en niemand uit weg wil!

Speeltijden: 4 uur doorlopend