Referenties

Marcelino

Formules & Prijzen

Seniorenshow: 1 x 30′

Seniorenshow: 2 x 30′

Kids Show: 1 x 30′

Kids Show: 2 x 30′

Nu boeken

Goochelen is kunst. De verbazing van de vingervlugheid, de magie de manipulatie. Goochelen is poëzie. Het ultieme moment van de verwondering. Zo’n meester met de hand is ongetwijfeld de Kortrijkse goochelaar Marcelino. Een topper in de manipulatie of de vingervlugheid. Een uitblinker met duiven, touwen, ringen, doeken, ballen, kaarsen…

Het hoeft dan ook niemand te verwonderen dat Marcelino al diverse Nationale- en Internationale prijzen in de wacht sleepte. En wat meer is, een optreden van Marcelino boeit zowel jong als oud, verleidt het oog, sleept iedereen mee in de verbazingwekkende wereld van de magie.De goochelshows:

1.Toneel- of Podiumgoochelen & salonmagie:
Show vol aangename verassingen magie en spektakel.

Een variétéshow voor volwassenen met een groot entertainment gehalte. Met duifjes, konijn, kaarsen, speelkaarten, ringen, sjaals, sigaretten, ballons, zwaard, geld, kapmes, enz. weet Marcelino de toeschouwers op een magische manier te betoveren. Op een verassende manier wordt het publiek actief betrokken bij de show!!
Het programma wordt aangepast naargelang het publiek en de locatie: zaal, bedrijf of huiskamer.
Kindershows behoren ook tot de mogelijkheid. Ideaal voor verjaardagen, communies, schoolfeestjes, Sinterklaas en kerstfeestjes.

2.    Tafelgoochelen, Close-up of Micromagie:
Ideaal voor personeelsfeesten, walking dinners, banketten, recepties, opendeurdagen…Marcelino gaat van tafel tot tafel van groep tot groep, en vertoont op een stijlvolle- en elegante manier indrukwekkende effecten recht onder de neus, en zelfs in de handen van de toeschouwers. Zijn specialiteit is goochelen met kaarten. Het meeste van zijn trucs zijn origineel.

Munten verschijnen en verdwijnen weer, kaarten veranderen van kleur, bankbiljetten verschijnen in een flits en nog veel meer…
Onnodig de aandacht van iedereen samen op te eisen maar een bijzonder intieme, misschien wel de meest indrukwekkende vorm van magisch entertainment.

Spring naar toolbar