Referenties

Artiesten Bedrijfsfeesten Exclusieve Artiesten Live Muziek Presentator Senioren Zanger

Mark Tijsmans

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live optreden 1 x 90′ € 1.750
Live optreden 60′ + 20′ (pauze) + 50′ € 1.750
Presentator Op aanvraag
Acte de Présence Op aanvraag
Lezing Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw en bedrijfsvoorheffing. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Mark Tijsmans solo!

Hij is bekend van tv, theater en musical, en schreef tussendoor nog drie handenvol boeken. Maar solo zingen op een podium, dat had Mark Tijsmans (50) niet meer gedaan sinds zijn deelname aan het programma Steracteur sterartiest in 2007. Tot nu, want hij tekende woensdag een overeenkomst voor een nieuw muzikaal project.

“Ik start met een onemanshow waarin ik Nederlandstalige bewerkingen breng van internationale kleppers. Denk aan Laura Pausini, Elvis en Eros Ramazzotti. Ik word enkel begeleid door een drummer en een pianist, en tussen de nummers door zal ik wat onzin verkopen. Ik ben en blijf een acteur, humor is belangrijk”, zegt hij.

Tijsmans is bovendien van plan om de liedjes ook op te nemen. “We beginnen met eentje, dat we willen gebruiken om het project te promoten. Later volgt de rest.”

Je kan Mark Tijsmans ook boeken als presentator, hij geeft ook zeer interessante lezingen, en uiteraard ook als Acte de Présence!

Spring naar toolbar