Referenties

Artiesten Zanger Zangers

Matthias Lens

Formules & Prijzen

TYPE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 40′ € 900

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Het is geen feest als Matthias Lens niet is geweest!

Het lieve leven zet de mens vaak een neus. Want, zeg nou zelf, hoe zeldzaam is enige logica in iemands levensloop? En doch, de uitzondering bevestigt de regel: vandaag presenteren we u met gepaste trots een muzikant wiens leven in één rechte en bovenal stijgende lijn naar zijn debuut-cd leidt. Een titelloos debuut dat vandaag in de winkel ligt. Geen wonder dat het leven voor hem een feest is en hij die ambiance als geen ander weet te delen. We hebben het over de uitzonderlijke mens, genaamd Matthias Lens.

Het is weinigen gegeven om een haast in onbruik geraakt instrument quasi in z’n eentje weer leven in te blazen. Maar het stond in de sterren geschreven: geboren op 25 februari 1986 is Matthias Lens inmiddels al 24 jaar onafgebroken verslingerd aan het accordeon. Een leven in teken van de trekzak.

Zijn recente trio solo-hits – Pretty Belinda, Joana en Mademoiselle Ninette – kondigen dan ook zonder omwegen Matthias’ eerste solo-cd aan. Met de nodige vanzelfsprekendheid voor wie de Kempenzoon onderweg al eens tegengekomen is.

Spring naar toolbar