Referenties

Animatie

Meester Stevarius

Formules & Prijzen

Show: Op aanvraag!

Nu boeken

Stevarius is de vuur(werk)specialist!

Meester Stevarius. Wenst u een bepaald parcours op te lichten met een lopend vuurtje? Of wenst u liever u gasten te verwennen met enkele speciale vuurwerkeffecten en feestvuurwerk? Het kan allemaal!

Of misschien had u liever wat vuur gehad als decoratie aan de ingang van de zaal? Dan kan Stevarius voor vuurwerkpotten zorgen. U lanceert een nieuw logo of u bestaat 40 jaar? Uw logo en de cijfers kan Stevarius zonder probleem ‘in vuur’ omzetten.

Misschien had u nog een origineler idee, twijfel dan niet om dit voor te stellen want uw vraag stimuleert  z’n brein! Stevarius heeft ook shows die fantastisch in elkaar zitten.

Tijdens zijn show zorgt hij voor verschillende vuureffecten en acts, zo heeft hij: de vuurfiets, de hoepel, de vlammenwerper, de brandende handschoen, de magiërspijp, het vuur “goeden dag”, … dit verrijkt met een poëtische interpellatie, humoristisch en krachtig.

Zijn vuur kan gaan van kleine klappers tot feestvuurwerk. Hij maakt gebruik van (vurige) sculpturen en installaties die het verhaal begeleiden, dit in combinatie met een licht- en geluidsinstallatie en computergestuurde vlammenwerpers.

Tags
Spring naar toolbar