Referenties

Coverbands

Ment Party Band

Formules & Prijzen

TYPE
DUUR
PRIJS
Live in Concert 1 x 75′ à 90′ € 4.340

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

De MENT PARTY BAND is meer dan een gewone coverband.

De band is verbonden met muziekzender Ment tv, de meest bekeken digitale zender van Vlaanderen.
Frontman is acteur/zanger David Michiels. Je kent hem wellicht als Wim uit Familie. Maar David speelde ook verschillende jaren naast Jacques Vermeire in Verschoten en zoon en speelde gastrollen in series als De Zonen van Van As, Spoed, FC De Kampioenen, De Kotmadam, Flikken, Zone Stad en Aspe.  David speelde daarnaast ook mee in tal van theater- en musicalvoorstellingen zoals Peter Pan en De Drie Biggetjes en maakte hij deel uit van de vtm Soap Band.
Deze dynamische live band met 4 topmuzikanten (onder muzikale leiding van Marc Cortens) brengt de grootste en beste hits in zalen, feesttenten én in openlucht in een set van 1×90 min.  
Alle grote Vlaamse en Nederlandse hits worden in origineel klinkende dansbare en meezingbare medleys gegoten.  En ze brengen één van deMent gezichten (bijv. Eveline Cannoot) mee voor een spetterend gastoptreden
Op het repertoire staan liedjes als: Marijke, Dromen zijn bedrog, Laat het gras maar groeien, Ik wil je, Als de nacht verdwijnt, Dos cervezas, Laat de zon in je hart, Jij doet de wolken verdwijnen, Heb je even voor mij, Zij gelooft in mij, Een beetje verliefd,  Mooi ’t leven is mooi, Ik krijg een heel apart gevoel vanbinnen, Soldiers of love, Het kleine café aan de haven, Hij speelde accordeon, de Marie Louise, Ik mis je elke dag, Jij bent de zon, Ik mis je zo, Sexy als ik dans, Ik hou van U enz….  Al deze nummers worden in medleys gespeeld – in soms verrassende arrangementen – maar steeds herkenbaar, meezingbaar en boordevol ambiance.
Spring naar toolbar