Referenties

Artiesten

Michael Schack

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
DJ Drum Set 1 x 60′ € 2.000

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

SMASHUP – DJ DRUMMER

U kent drummer/producer Michael Schack wellicht van de festivalpodia, concertzalen en muziek events. Hij is ondermeer ook de energieke slagkracht bij ondermeer Netsky en Milk Inc. Aan zijn groeiende populariteit op de sociale media zie je dat Michael Schack ook solo zijn naam maakt als een unieke, energieke en entertainende optredende DJ drummer. Dit zelfs tot ver buiten de Benelux!

“Een retestrak spelende elektronische drummer die zijn arsenaal van intoxicerende beats bovenop zijn zelf bedachte en live getriggerde mashup mixes afvuurt”. (Aldus sommige persinstanties)

Eenvoudiger uitgedrukt: “Schack’s solo set is geen cliché “drummer speelt bovenop de tracks”. De drummer IS de DJ, waarbij Michael volledig live én solo een erg dansbare en totaal interactief met het publiek opgebouwde, toegankelijke set speelt.

Dankzij de vooruitgang que digitale drumtechnologie kan dat tegenwoordig. Daar zijn enkel wat stopcontacten, een 2m x 2m podiumplek voor de drums en publiek voor nodig.

De door hem zelf bedachte, levend getriggerde mash up mixes en gespeelde beats zorgen voor een actueel hippe “SmashUp” set. Dit met een “smoel” die qua energie en pompende sound de standaard DJ playlists serieuze concurrentie aandoet, zonder ontoegankelijk te zijn.

Tags
Spring naar toolbar