Referenties

Kerstconcert Kerstmis

Mieke, Luc Van Meeuwen & Bandit

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Kerstconcert (Incl. Licht & Geluid 350 pers.) 2 x 75′ € 3.300
Kerstconcert (Incl. Licht & Geluid 800 pers.) 2 x 75′ € 3.800

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

KERSTCONCERT MIEKE, LUC VAN MEEUWEN & BANDIT

Kerstconcert Mieke, Luc Van Meeuwen & Bandit. Vier jaar geleden startte de bekende zangeres Mieke met Luc Van Meeuwen een plaatselijk Kerstconcert in Mol. Vanaf die dag ging het heel vlug en trok het duo voor verschillende andere Kerstconcerten in overvolle kerken. Nadien kwam onze West-Vlaming Bandit zich bij het duo aansluiten en werd het nog meer een pakkende Kerstbeleving voor jong en oud. Bandit pakt daarbij uit met o.a. een hartverwarmende gospelmedley en een unieke stem die het publiek overdondert.

Luc Van Meeuwen van zijn kant wisselt zijn populair repertoire met de meest bekende kerstliedjes en Mieke maakt een betoverende mix van haar meest beklijvende levensliedjes. De optelsom is telkens een totaalbeleving waarbij het publiek meegenomen wordt in een betoverende kerstfeest.

Mochten er kerkfabrieken of organisatoren volgend jaar in december (of einde november) in een kerk een Kerstconcert willen organiseren:

veel volk en evenveel ambiance gewaarborgd….

Spring naar toolbar