Referenties

Animatie Steltloopacts

Mysticus Fauny

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Steltloopact 2 x 45′ € 690
Steltloopact 3 x 45′ € 800
Steltloopact 4 x 45′ € 910

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw en verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Een walking-act met als basis 2 steltenlopers die communiceren met het publiek via een verstaanbare grappige taal.

Mysticus Fauny. Heel lang geleden toen iedereen geloofde in mythische wezens en goden was er ook een verzamelaar van deze zonderlinge figuren.

Men noemde hem “Mysticus” omwille van zijn mysterieuze levenswijze.

Mysticus is steeds op jacht om nieuwe rare, mysterieuze wezens en voorwerpen te verzamelen. Hij wil vóór eender wie ook, als eerste dit wezen en voorwerp bemachtigen om in zijn persoonlijke rariteitentuin plaatsen.

Het eerste wezen dat Mysticus ooit gevangen heeft heet Fauny, een heel lief en schuchter beestje. Mysticus besloot snel om Fauny tot zijn huisslaafje te nemen en samen trekken ze op pad om nieuwe mythische zaken te vinden.

Daar zij geen grenzen kennen gaan ze door wouden, velden en steden om hun doel te bereiken.

Mysticus Fauny geschikt voor alle evenementen zoals braderieën, straattheaterfestivals, markten, kermissen, opening beurzen, onthaal evenementen, …

Heel geschikt voor halloween.

Deze act kan zowel binnen (hoge ruimtes) als buiten gebracht worden.

Het basispakket bestaat uit twee keer 45 minuten, met een minimum pauze van 45 minuten. Deze is tevens uitbreidbaar per 45 minuten met telkens dezelfde minimum pauze van 45 minuten tussenin.