Referenties

Artiesten Exclusieve Artiesten Kerstconcert Model Presentatrices Zangeressen

Noa Neal

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 25′ € 795
Live on Tape 1 x 45′ € 895
Live on Tape (Met gitarist/percussionist) 1 x 45′ € 995
Live on Tape + DJ-Set 1 x 120′ € 995
Live Akoestisch 1 x 45′ € 995
Presentatie / Op aanvraag!

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

NOA NEAL

Noa Neal bracht in 2003 haar eerste Engelstalige poprockalbum ‘Naked on the inside’ uit, dat werd opgenomen en uitgebracht in Zwitserland.
Begin 2008 toerde ze samen met honderd muzikanten van 28 nationaliteiten een half jaar mee met Up with People en gaf concerten in de Verenigde Staten, Mexico en Thailand.
Haar doorbraak kwam toen ze in 2009 deelnam aan de talentenjacht K2 zoekt K3.
Ze zong de finale maar greep naast de hoofdprijs en werd tweede.

Begin 2010 werd ze opgepikt door Live Entertainment en haar pop/dancesingle Baby Tonight werd geproduced. Na deze single verscheen de single Anonymity.
In 2011 deed ze presentatie opdrachten en MC’s voor verschillende organisaties.

Vanaf 2012 is ze “leading lady” bij Anne, muziekzender van VTM en presenteert ze haar eigen muziekprogramma Kids Hits en Shownieuws. Naast deze presentatie opdrachten verzorgt ze ook de Anne zomertour. In 2013 trok ze samen met haar Engelse producer Ellie Wyatt naar de Verenigde Staten om daar songs te schrijven en op te nemen met producer Mighty Mike die ook o.a. heeft samengewerkt met Katy Perry, Carly Rae Jepsen, & Miley Cyrus.

In juni van datzelfde jaar bracht ze de single ‘Skydive’ uit, in oktober ‘BIG Dreamer’ meteen gevolgd door Christmas Kisses in december. De voorbije maanden pendelde Noa regelmatig tussen Engeland, de Verenigde Staten en België voor de opnames van haar full cd dat in maart zal verschijnen.

In 2015 werd Noa een van de ‘BOBO Angels’ op de Bobo Tremelo-modeshows, die ze verschillende keren per jaar bezoekt. Wat de muziek betreft, bracht ze haar favoriete ballade ‘Fly me away’ uit, gevolgd door Graffiti, een wereldprimeur!

Noa was de eerste kunstenaar die een interactieve videoclip met 360 ° -muziek uitbracht, een samenwerking tussen Intel & Kolor Company die voor haar een adembenemende ervaring was.

Een paar maanden later vroeg Jo Vally, een bekende Belgische zanger Noa om een ​​Nederlands duet te maken en ‘De Kracht Van De Liefde’ werd vlak voor de zomer van 2015 geboren.

Ze had een gekke en mooie zomertoer met Disney Channel Summertour voor het derde jaar op rij!

Een aantal concerten later kwam ‘Poison in Paradise’ uit, vergezeld van een gekke videoclip die ze opnamen op het Belgische F1-circuit met de meest beroemde Belgische racegame Anthony Kumpen.

In oktober maakte ze de grote overstap naar een ander tv-station: “FOX International”, waar ze de tv-persoonlijkheid voor FOX Belgium was. Tussen haar tv-werk vloog ze door het land om nieuwe nummers te schrijven en op te nemen en in januari 2016 werd haar baby ‘Wildheart’ geboren vlak na haar optredens @ CES Intel Las Vegas, waarvan ze dacht dat het echt cool was!

Ze kreeg de gelegenheid om naar Madrid te vliegen om de cast van de Walking Dead te interviewen, haar favoriete tv-show, interviewde Catherine Kelly Lang van The Bold and the beautiful, deed de stem voor Victoria Secret, Miss Universe en tal van andere coole dingen , en ondertussen in de zomer van 2016 kwam haar nieuwe single ‘Cherry Pie’ uit.

2017 was een bijzonder en mooi jaar! Noa Neal heeft wat tijd nodig gehad om nieuwe liedjes te schrijven en we zijn trots om een ​​pasgeborene te presenteren: ‘Castles in the Sand’. Een lied over liefde, loslaten en je hart weer openen. Ik hoop dat je het ook leuk zult vinden! Ze voerde haar nieuwe lied voor de allereerste keer uit op ‘Gentse Feesten’, een groot muziekfestival in België, waar ze haar promotour begon.

2019, een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging, 6 muzikanten, 6 podia, op 6 juni om 18.00 uur werd haar nieuwe muziekproject Jam & Berries gelanceerd in Antwerpen…

Spring naar toolbar