Referenties

Coverbands Live Muziek Tribute Bands

Not The Beatles

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Partyset 1 x 50′ € 2.850
Concertset 2 x 45′ € 4.100

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

In de nazomer van 1995 gingen twee muzikale vrienden, die hun sporen reeds hadden verdiend op de grote podia van Nederland en België, op werkvakantie naar London om daar de muzikale scene te verkennen.
Na een paar dagen troffen ze op COVENT GARDEN twee jongens aan die op een werkelijk perfecte manier met hun gitaren en hun bijna identieke stemmen LENNON & MC CARTNEY nummers brachten voor een grote menigte toe-schouwers.

Direct na het optreden volgde een spontane kennismaking. Tot de verbazing van de twee virenden bleken die twee zangers geen Engelsen te zijn, maar Nederlandse straatmuziekanten die met veel succes langs de stranden en grote steden van Europa trokken met hun Lennon & McCartney-act.

De kennismaking liep uit op een afspraak om terug in Nederland contact op te nemen om de mogelijkheid te bekijken om in Nederland enkele optredens met zijn vieren te doen in de origingel Beatles-bezetting: ‘Just for Fun’.

Met hun onvervalst Liverpools accent, hun authentieke kleding, origineel instrumentarium en hun perfecte vocalen bregen ze een act van 1 x 50 minuten of 2 x45′ met de grote hits uit de periode 1960-1965.
Iedereen die ze gezien heeft weet het zeker: The Beatles Revival Band is het hoogtepunt van elk evenement!

Spring naar toolbar