Referenties

Oostenrijks volksdansen, muziek & jodelen

Formules & Prijzen

Live optreden: Op aanvraag!

Nu boeken

Grüss Gott !
Wij zijn de Oostenrijkse volksdansgroep ” Schuhplattlerverein Schnaidbergler” met het orkest “Schnaidbergmusi” uit Edegem (Antwerpen). Onze groep bestaat uit mannen en vrouwen die zich kleden in de Tiroolse klederdracht. De mannen dragen de typische Oostenrijkse “Lederhosen” en de vrouwen zwierige Dirndljurken.

Wij brengen originele Oostenrijkse dansen, zoals een Boarischer of de Holzhackerbuam. Deze laatste is een houthakkersdans waarbij de mannen ritmisch slaan op de dijen en voetzolen. Dit is de bekende “Schuhplattler”. Wij betrekken graag het publiek bij een programma met Oostenrijkse dans en muziek, vol uitbundigheid, show en sfeer.

Het orkest ” Schnaidbergmusi” bestaat uit 5 personen waaronder 2 zangers-jodelaars die ieder hun steentje bijdragen om een geslaagd programma te brengen met Tiroler- en Schlagermuziek dit alles live gespeeld.

Zijn er mensen die voor de organisatie van hun feest op zoek zijn naar Oostenrijkse dans en muziek dan kan u contact met ons opnemen wij brengen een volledig programma met verschillende keuzemogelijkheden.

Spring naar toolbar