Referenties

Animatie Bedrijfsfeesten Straatanimatie

Paparazzi

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
1 Acteur 1 x 60′ € 545
2 Acteurs 1 x 60′ € 1.025
1 Acteur 2 x 60′ € 645
2 Acteurs 2 x 60′ € 1.125

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. en excl. verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

FLITSENDE PRIMEURJAGERS

U verjaart, opent een nieuwe showroom, zet iemand in de bloemen of hebt iets anders belangrijks te vieren? Dan kan de pers natuurlijk niet ontbreken!

Onze paparazzi komen recht uit de jaren zestig naar uw evenement geflitst. Getooid in een old-style trenchcoat & gewapend met een (werkend !) vintage fototoestel wachten ze ongeduldig op hun prooi : uw gast. In iedere aanwezige herkennen ze een BV of BW (bekende wereldbewoner) en de persoon in kwestie wordt meteen geconfronteerd met de laatste nieuwe roddels, anonieme getuigenissen en/of pittige quotes. Een sensueel kleedje, een opvallend kapsel, hippe schoenen of een vintage das, alles kan aanleiding geven tot een (welliswaar kortstondig) diepte-interview.

Uiteraard spelen de paparazzi probleemloos in op uw thema en/of insteek. Opening van een nieuw gebouw, huldiging van verdienstelijke personen of viering van een speciale verjaar-dag, … onze persmuskieten praten over alles mee. Een en ander blijft uiteraard stijlvol én met de brede glimlach. Op éénvoudige vraag spitsen ze zich toe op een bepaalde doelgroep, spelen ze in op een belangrijk feit of richten ze zich op een specifieke locatie.

OMSCHRIJVING :

Dynamische blikvanger in rode-loperstijl. Zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. In functie van aantal gasten, budget, andere aanwezige acts, … kan er gekozen worden voor een act met 1 of meerdere acteurs.

De act is 200% positief, stijlvol & wordt levensecht neergezet. Uw genodigden worden geenszins in verlegenheid gebracht. De paparazzi zijn niet alleen persmuskieten maar ook echte gentlemen !!!