Referenties

Artiesten Coverbands Live Muziek Zangeressen

Petra Hessing

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live in Concert 1 x 75′ à 90′ € 1.550
Live Concert (Incl. P.A. tot 200 pers.) 1 x 75′ à 90′ € 1.900
Gastoptreden 7 nummers € 1.195

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Petra Hessing, bekend uit “The Voice van Vlaanderen 2019”.

Hessing vormt een “Live” Band ontwikkeld met het muzikale zangtalent Petra Hessing. Pure passie, emotie, talent en energie met invloeden uit 50′, 60′, 70′, 80′, 90′, 00′ music.

Petra is ook bekend van haar deelname aan The Voice van Vlaanderen 2019. Tijdens de Blind Auditions blies ze alle coaches werkelijk omver met haar stem. Onder de vleugels van Coach Bart Peeters kon Petra zich helemaal ontpoppen tot één van de lievelingen van het publiek in Vlaanderen tijdens deze editie van The Voice. Petra werd door de pers bestempeld als dé krachtigste stem van deze Voice van Vlaanderen editie. Songs van onder andere Miley Cirus, Tina Turner, Sass Jordan, enz… rolden blindelings en met power over haar stembanden.

Samen met haar band brengt ze een geweldig leuk en sfeervol live concert van Rock, Blues en allerhande bekende popsongs. Petra stond onder andere ook op uitnodiging van Hans Francken op het allom bekende jaarlijkse festival “Hans Francken invites XL” te Essen!