Referenties

Artiesten Zangeressen

Petra

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 45′ € 1.175
Live on Tape (Incl. 2 dansers) 1 x 45′ € 1.675

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

PETRA

Petra zet jubileumjaar in met nieuwe single ‘I CAN FEEL IT’
In 1989 scoorde ze een eerste hit met ‘JUST LET GO’ wat in Vlaanderen boven de doopvont werd gehouden en de naam ‘LAAT JE GAAN’ kreeg.

Precies 25 later viert de kameleon van de Vlaamse showbizz haar jubileum op de planken en zet het feestjaar in met haar nieuwe single ‘I CAN FEEL IT’.

Dat ze graag richting Kopenhagen was geweest stak ze niet onder stoelen of banken. Dat ze ons land graag had vertegenwoordigd met haar eigen song ‘I CAN FEEL IT’ maakte ze ook geen geheim van. “Daags na onze exit bij Eurosong liet ik via social media een stukje horen van I CAN FEEL IT,” vertelt ze. “Door de vele positieve reacties heb ik niet getwijfeld om het nummer te laten afwerken en op iTunes te zetten.”
DE ZOMER VAN PETRA
“Vakantie is deze zomer geen optie,” weet ze. Haar optredens brengen haar deze zomer door gans Vlaanderen, maar Blankenberge zal voor haar twee maanden haar tweede thuis worden.
“Ik zal twee maanden samen met onder andere  Jacky Lafon en Luc Steeno te zien zijn in het Kusttheater ’t Colisée voor zowat 30 shows. Daarbij komen ook nog de optredens doorheen Vlaanderen en de voorbereidingen voor het najaar,” gaat Petra verder.
25 JAAR PETRA

Het najaar zal voor haar volledig in het teken staan van haar jubileum als artiest. Er is het concert “25 JAAR PETRA” en de voorstelling van haar boek. Muzikaal trekt Petra na de zomer de kaart voor Nederlandstalig.
“Ik ben de afgelopen jaren steeds met muziek bezig gebleven. Ik heb voor mezelf ook de tijd genomen om nieuwe nummers te schrijven,” zegt Petra. “Het wordt een druk jaar. I can feel it!”

Spring naar toolbar