Referenties

Mobiele Muzikale Animatie Wereldmuziek

Piper Pitte

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Doedelzakspeler 1 x 180′ € 350

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw en verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Een doedelzakspeler voor elke gelegenheid

Piper Pitte is een professionele doedelzakspeler. Hij brengt met veel passie Scottish Traditionals én hedendaagse songs.

Ontroering. Emotie. Plezier. Voor bedrijven én particulieren.

Pitte is al van in de jaren ’80 intensief en vol passie bezig met zijn hobby. Het, zo goed mogelijk, bespelen van de Scotse doedelzak (Highland Bagpipes). Hij speelt handig in op zijn publiek, brengt traditionele Schotse liederen en ook hedendaagse melodieën. Zijn passie is om het publiek met een goed gevoel te laten genieten van de Schotse Doedelzak.

Hebt u voor uw (avond)feest een DJ? In onderling overleg brengt doedelzakspeler ‘Piper Pitte’ uw feest onder begeleiding van de DJ naar hogere sferen.

Of u wenst uw stembanden op de proef te stellen. Een Sing-along met doedelzakspeler ‘Piper Pitte’ is ook één van de vele mogelijkheden.

Piper Pitte speelde in het verleden o.a. samen met Vanessa Chinitor, Jhonny Logan, Concertband Hever, The Black Tartan Clan, en vele anderen. Hij was ook te zien op Tomorrowland, Zillion, Club Royal, Versuz, The Missing Link.