Referenties

Tribute Bands

Queen Forever

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live Concert 2 x 60′ € 4.990

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

‘Queen Forever’ zal iedereen schokken met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’.

Queen Forever. De band speelt 100% live en speelt al je favoriete ‘Queen’ nummers af tijdens hun set van twee uur. Epische Queen-hymnes als: ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en de betoverende rockopera ‘Barcelona’ worden met passie en stellair gemak uitgevoerd.

Niet alleen bootst de band het geluid van ‘Queen’ na, ze kleden zich ook als deze, waardoor het publiek de volledige audiovisuele ervaring en ‘Queen’ nostalgie krijgt.

Uiteraard heeft elke grote Queen Tribute een professionele Freddie-imitator nodig. Onze Freddie, in het echte leven Timothy Drake, deed mee aan de Nederlandse RTL4-show “Mijn naam is ..” in 2009 en behaalde de tweede plaats. Kort daarna werd de band gevormd en toerde in de daaropvolgende jaren naar Nederland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland en Mexico. Timothy had zelfs de eer voor de Britse ambassade in Koeweit, wat een waar bewijs is voor zijn geloofwaardigheid als Freddie Mercury.

In 2016 werd ‘Queen Forever’ gevraagd om het verhaal en het muzikale leven van Freddie Mercury uit te beelden in de Nederlandse theaterproductie ‘I Want to Break Free’ van vijfenvijftig shows. Het was zo’n groot succes dat de productie werd vernieuwd voor een tweede seizoen.

Ze hebben tienduizenden bezoekers gefascineerd en het publiek is enthousiast:

‘Fenomenaal, nog nooit zo’n geweldige coverband gezien, en ik heb er veel gezien’
“Genoten van deze geweldige band”
“Ik dacht dat Freddie lip-synchroon was, maar het is allemaal live!”
‘Brian May is subliem’
“Hoogtepunten zijn ‘Innuendo’ en ‘Barcelona’ ‘
“David Bowie was perfect”

Al met al is ‘Queen Forever’ een act die je moet zien, horen en ervaren.

Spring naar toolbar