Referenties

Animatie Halloween Middeleeuwse Animatie Straatanimatie

Reptiel Gecko

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Animatie Act 2 x 40′ € 600
Animatie Act 3 x 40′ € 700

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw en verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Een knotsgekke Hagedis!

Ons huisdier is dol op kinderen! Reptiel Gecko is een hagedis van maar liefst 1m80 lang dat rondkruipt tussen uw bezoekers.

Hij is zéér nieuwsgierig en komt dan ook bij iedereen snuffelen. Alles wat op zijn hoogte komt, moet hij van (héél) dichtbij gezien hebben. Mama’s en papa’s, bewaak uw handtassen, boodschappen en rugzakken zeer goed! Onze Gecko heeft altijd honger, dorst en vindt het geweldig om met uw spullen te gaan lopen. Vergeef hem zijn speelsheid!

Varia: omdat onze artiest op handen en voeten loopt is het onmogelijk om verder dan 50 meter te wandelen. Daarom is het handig om een trekwagentje of ander vervoermiddel te voorzien waarmee u (of een helper van u) hem tot op zijn plaats rijdt, dit indien de plaats van het optreden te ver is van de kleedruimte.

Eventueel kunnen wij een eigen karretje voorzien.Als u graag hebt dat onze Gecko meerdere plaatsen (bijv. verschillende terrasjes) bezoekt, dan kan deze act ook als wandelact gebruikt worden.

Wij voorzien een trekwagentje en u voorziet een begeleider, die hem van terras tot terras rijdt. Onze Gecko springt dan steeds van het karretje om een korte animatie te verzorgen (schrikeffect gegarandeerd!), om daarna terug op het karretje te springen naar de volgende bestemming.

Spring naar toolbar