Referenties

Artiesten Bedrijfsfeesten Mobiele Muzikale Animatie Straatanimatie

ROCK AU VIN

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
On Stage 1 x 90′ Op aanvraag!
Mobiele Muzikale Formatie 3 x 30′ € 1.300
On the Rocks 1 x 90′ € 1.300

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

EEN NIEUWE MUZIKALE TOPFORMATIE!

Rock Au Vin, vooral een band die zich heel sterk aanpast aan de situatie!
bvb qua songkeuze, volume en opstelling, passen ze zich steeds goed aan, aan de situatie en het soort publiek.
Dit is eigenlijk de beste eigenschap van deze band, al zeggen we het zelf!

Het Rock Au Vin concept is RETRO, we spelen dus enkel muziek uit de jaren 50, 60 en 70.
Allemaal nummers die iedereen kent, van jong naar oud, van rock naar pop naar swing…

U kan kiezen uit 4 FORMULES:

“Move”

Een mobiele band, die moeiteloos overal tussen beweegt. Ze wandelen vrolijk binnen, op straat, in uw tuin of feestzaal en brengen de muziek tot bij u. Intiem en gezellig, maar evengoed ambiance en dansbaar. Ze brengen de sfeer die je nodig hebt, helemaal op maat van wat er op dat moment in het plaatje past.

“Rocks”

Een receptie of tuinfeest waar de muziek de sfeer moet dienen en intiem mag zijn. Daarvoor is Rock au Vin on the rocks de ideale formule. Van Jazzy loungemuziek tot zwoele grooves, met af en toe een wereldhit van formaat waar je bij weg droomt. Achtergrondmuziek die gezien en gehoord mag worden.

“Stage”

Een spetterende show vol interactieve ambiance met muziek uit de 60’s en 70’s gebracht op geheel eigenzinnige wijze maar altijd dansbaar, gesmaakt door jong en oud en zeer aanstekelijk. Als Rock au Vin u net laat dansen.. kan u niet dansen.

“BIG TIME”

Rock Au Vin brengt hun goed gesmaakt recept naar een groot podium met alles erop en eraan. Ze brengen steengoede en tijdloze klassiekers.

Deze danscocktail brengen zij zoals altijd in een eigenzinnig jasje met soul, passie en veel overgave. Rauw entertainment in een spectaculaire professionele  show met stadion allures. Groots maar dichtbij. Overweldigend maar  gezellig. Professioneel en toch authentiek. Stijlvol, interactief vermaak voor alle leeftijden.

Met rock au vin Big Time ben je verzekerd van een spetterende show vol ambiance en emotie. Meezingen, dansen en gek doen… het mag en moet allemaal.

Kortom een solide rocksteady  band die covert maar meer is dan een cover band. Rock au vin Big Time brengt uw evenement op smaak, amusement op een bedje van muziek met een aantal special acts die niemand onberoerd zullen laten.