Referenties

Artiesten Zangeressen

Sandra Kim

Formules & Prijzen

TYPE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 40′ € 1.650

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

SANDRA KIM

In 1986 wint Sandra Kim het Eurovisiesongfestival in Noorwegen met ‘J’aime la vie’.

Met “J’aime la vie’ staat ze 8 weken op 1 in de Belgische hitparade. Nog in 1986 eindigt Sandra tweede op het Internationaal Festival in Tokyo, een gedeelde plaats met Eros Ramazzotti.

In ’87 staat Sandra Kim aan de zijde van Will Tura als “special guest” met het duet ‘Omdat ik van je hou’..Sandra Kim blijft ook in Vlaanderen scoren met bv. het duet met Luc Steeno: ‘Bel me schrijf me’. Sandra en Luc zingen voor Koning Boudewijn naar aanleiding van zijn zestigste verjaardag. Daarna volgen nog duetten met oa Frank Galan.

In 1998 verrast Sandra ons met de CD ‘Heel diep in mijn hart’. Sandra. De single ‘Heel diep in mijn hart’ scoort.

1999: Ze is veelzijdig. Ze acteert als Eponyme in de Belgische versie van ‘Les Misérables’. Op platengebied neemt ze een single op met Paul Michiels en Helmut Lotti: ‘Song for Kosovo’Sandra Kim heeft door verschillende landen getourt met het concertprogramma ‘Musicals From The Heart’ en daarna met ‘Musicals From The Heart’.