Referenties

Animatie Straatanimatie

Saurhumano

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
3 acteurs 2 x 45′ € 945
3 acteurs 3 x 45′ € 1.110
4 acteurs 2 x 45′ € 1.165
4 acteurs 3 x 45′ € 1.385
5 acteurs 2 x 45′ € 1.385
5 acteurs 3 x 45′ € 1.660

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw en verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Deze walking-act, waar het dino gezin zich gedraagt als een hedendaags gezin, gebracht op een grappige manier en tussen het publiek.

Saurhumano. Deze act bestaat uit één steltenloper (vader dino) en twee personages op de grond (moeder dino en acrobatisch kindje in de kooi). U kan deze act uitbreiden met één of twee personage(s) op de grond (kindjes).

“Een aantal jaar geleden vingen een handvol archeologen een Zuidpool-expeditie aan, om er de impact van een 45 miljoen jaar oude meteoorinslag te onderzoeken. Verborgen in het metersdiepe ijs vonden ze enkele bizarre eieren, die ongeveer 40 miljoen jaar oud bleken te zijn. In het archeologisch onderzoekscentrum van Coper kwam men, na wekenlange analyses, tot de conclusie dat het zou gaan om eieren van een soort dinosaurus, tot nu toe volledig onbekend, en met DNA dat sterke gelijkenissen vertoont met dat van de mens. Zo sterk zelfs, dat kan worden aangenomen dat deze wezens de onmiskenbare voorouders zijn van de hedendaagse mens. Men gaf de wezens dan ook de naam: Saurhumano.

Enige tijd later gebeurde het ondenkbare… Twee van de eieren vertoonden scheurtjes, en even later staken 2 wezentjes aarzelend de kop op. Het bleken een mannetje en een vrouwtje. De wetenschappers waren door het dolle heen en wilden dit nieuws met iedereen delen, maar de hogere instanties beslisten om deze ontdekking strikt geheim te houden. Niemand mocht van het bestaan van deze wezens afweten.

Helaas, het noodlot sloeg toe… Een electriciteitspanne in het laboratorium van Coper was de boosdoener. Die luttele minuten in het donker gaf de wezentjes een kans om te vluchten. Vermoedelijk zijn de wezens op zoek naar hun natuurlijke biotoop. Maar na al die jaren zal het niet makkelijk zijn om zomaar te vinden wat ze zoeken… Ze houden namelijk van een tropisch klimaat, het zijn echte alleseters. Een grootscheepse zoekactie werd op touw gezet, maar tevergeefs…
Geschikt voor alle evenementen zoals braderieën , straattheaterfestivals, markten, kermissen, opening beurzen, onthaal evenementen, … heel geschikt voor groene locaties.

Deze act kan zowel binnen (grote ruimtes) als buiten gebracht worden.
Voor Halloween wordt deze in een aangepaste versie gebracht.

Spring naar toolbar