Referenties

Kids

Splash

Formules & Prijzen

TYPE
DUUR
PRIJS
Splash 1 x 75′ € 575

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Splash “De Nieuwe Kids Sensatie van 2019”

Wervelende Kinderdisco vol spektakel, dans, speciale effecten, humor en top entertainment.  De animators van “Splash” zetten uw evenement totaal op stelten !

“Splash” deed o.a.  al voor programma’s van de Ghost Rockers, De Helden, Ketnetband, De Nachtwacht, Zeppe & Zikki, Maya,…

“Splash Kinderdisco” is voor iedereen tussen de 4 en de 12 jaar. Een exclusieve show die erg geschikt is voor scholen, festivals, events, wijkfeesten, gemeentebesturen, toeristische centra’s, sportclubs, verenigingen, bedrijfsfeesten….

Ook de ouders, opa’s, oma’s, grote broers of zussen genieten van deze exclusieve spektakel kinderdisco.

De 2 entertainers zorgen voor een top  show vol interactie voor het hele gezin. Geschikt voor groepen van 10 tot wel honderden of zelfs duizenden kinderen.

Het Concept:

“Splash kinderdisco” De Kids sensatie op uw evenement ! Een heuse kinderdisco waarbij de kinderen uit hun dak kunnen gaan op alle bekende hits. Super interactief programma waar de kids non-stop bij betrokken geraken. Het is een spetterende show, niet alleen voor kinderen, maar voor de hele familie. – Zingen en dansen op de meest favoriete kids hits van K3 tot Dimitri Vegas & Like Mike. Super leuke spelletjes en Fantastische cadeautjes te verdienen voor de kids.

De kinderen genieten van een waar spektakel op het podium, ze zullen vanaf de eerste seconde volledig uit hun dak gaan!

Amusement en spektakel verzekerd met dit show duo. “Splash” brengt gedurende 75 minuten, puur power en amusement. Alle bekende Kids Hits en meezing liedjes uit de top 50 vliegen voorbij in leuke medley’s, afwisselend met humor en interactie tussen beide animators.

SEIZOENSCONCEPTEN:

“Splash & De Sinterklaas Disco 2019”

Feest samen met Sinterklaas en Splash! Sinterklaas en zijn Zwarte Piet zetten samen met Splash jouw feest of event weer helemaal op stelten met de enige echte Sinterklaasshow samen met Splash !

Het belooft één groot feest te worden samen met Splash & Sinterklaas. Een show vol Sinterklaas liedjes, interactie tussen de artiesten van Splash en het bezoek en optreden van Sinterklaas & zijn al te gekke Zwarte Piet.

Geen kind zal zich vervelen met deze professionele Sinterklaasshow, vol actie, humor, dans en zang.  Duurtijd van de show 60 minuten. Bij deze show van Splash kan Sinterklaas en zijn Pieten als extra erbij geboekt worden. Maar deze mag ook van uw eigen organisatie zijn.

“Splash & De Halloween Griezel Party 2019”

De Splash Halloween Party For kids

Je bent nergens, maar dan ook nergens veilig tijdens dit gruwelijke evenement. Je grootste nachtmerries worden werkelijkheid. Je schreeuwt om hulp, maar niemand kan je horen… Ben jij klaar voor een avond of dag uit je engste dromen? (kindvriendelijke Halloween Show)

De Splash griezelparty is een show vol dansjes, Halloween hits en speciale effecten in het Halloween Thema. De kids zullen non-stop op de dansvloer staan tijdens de leukste Halloween Party van het jaar. De artiesten van Splash zijn verkleed in prachtige griezel kostuums! Splash zal de Kids verrassen met de vele speciale griezel effecten in de show.

Deze griezel party zit vol animatie, entertainment & dans. Interactieve mee-doe-show ! Duurtijd Splash Halloween Party – 75 minuten. Show met 2 artiesten.De show kan gans de maand oktober en november opgevoerd worden ! Volgens beschikbaarheid van de artiesten. Boek Tijdig!

“Splash Sneeuwshow”

Kerst of eindejaarshow 2019 Het Splash Sneeuwpaleis Kerst 2019 en Nieuwjaar 2020 ! ! !

Beleef tijdens  het eindejaar gebeuren het origineelste feestje voor kinderen van het jaar!!!! “Splash Sneeuwshow” Een geweldige Sneeuw Disco met  in een geweldige Kerstsfeer !

In deze show worden maar liefst 3 sneeuwmachines gebruikt. De Splash Kerstshow, zit vol Kids Kerstliedjes op een moderne beat met de bekendste  hits uit de top 50 en Kids hits. Een show vol actie, dans en entertainment waar kinderen dol op zijn. Zeer interactieve actie show. Duurtijd van de Splash Sneeuwshow: 75 minuten.

Show met 2 artiesten. De show kan gans de maand november,december 2019 en januari 2020 opgevoerd worden !

Tags